Moje oblíbené tango řezy nemají chybu: Piškotový pamlsek s pudinkovým krémem!

-
Příprava6 min.
-
Vaření22 min.
-
Porcí1
-
Zhlédnutí2 871
Tento bohatý krémový dezert nikdy neomrzí. Jeho minus je snad jen v tom, že se musí nechat vychladit, což je většinou nemožné.
Ubránit jej je tedy nadlidský výkon.
Rodina i přátelé nikdy nemají tolik trpělivosti k tomu, aby dezert v chladničce zůstal potřebnou dobu.
Vyzkoušejte ho s námi i Vy. Příprava je jednoduchá, rychlá a nenáročná. Pomoci Vám s ním tak mohou klidně i děti, které tak na chvíli zabavíte.
Budeme potřebovat následující ingredience:
– 760 g hladké mouky
– 1 bal. vanilkového pudinku
– 350 g moučkového cukru
– 100 g změklého másla
– 2 vejce
– 1 bal. prášku do pečiva
– 150 ml mléka
Krém
– 250 g másla
– 200 g moučkového cukru
– 1,2 l mléka
– 4 bal. vanilkového pudinku
Na vrch
– Dětské piškoty podle potřeby a chuti
– 150 g hořké čokolády a 2-3 lžíce másla
Takto budeme v receptu postupovat:

- V míse smícháme všechny přísady na těsto. Těsto zpracujeme. Vzniklé těsto si rozdělíme na 3 části. Každou část rozválíme a dáme upéct samostatně do trouby. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu zhruba 10 minut při 150 stupních
- Připravíme si klasickým způsobem pudink. Z pudinkových prášků a zhruba 50 g moučkového cukru a mléka si uvaříme pudink. Zbylý cukr vyšleháme s máslem a tuto máslovou směs přidáme do vychladlého pudinku.
- Na plech (30 × 35 cm), nebo jakýkoliv tác, dáme 1 plát upečeného korpusu a potřeme 1/3 krému. Stejným způsobem pokračujeme se všemi pláty a zbylým krémem. Krémem byste měli končit. Na krém pokladete libovolně piškoty a přelijete polevou z rozpuštěného másla a čokolády. Dezert dejte vychladit přes noc do chladničky.
Mňam!
Máme hotovo!
Přejeme Vám dobrou chuť!
zdroj: receptneked.hu


Recipe Reviews