Kuřecí roládka od tety Helky
Dnes jsme si pro Vás připravili opravdu výborný recept na lahodnou kuřecí roládu. Chutná opravdu lahodně a přípravu zvládne opravdu každý. Připravte si tuto dobrotu
Hodí se skutečně ke všemu: Báječné česnekové brambory
Příloh existuje nespočet a můžete si vybrat ke každému masu jinou. Pokud vás ale už tradiční úprava brambor nebo rýže nudí a rádi byste svůj
Tato slaná dobrota podle receptu tetky Helky chutná
Dnes jsme si pro vás připravili výborné slané pohoštění ať už pro hosty, nebo pro vás na večerní podzimní křupání u televize. Uvidíte, že si
Oblíbené vepřové masíčko s česnekem, hořčicí a zeleninou
Existuje nepřeberné množství marinád a omáček. Každý máme vychytanou tu svoji nejoblíbenější. Někdy se však stane, že ať dochucujeme, jak dochucujeme, nakonec je všechna šťavnatost
Skvělý recept na fajnová, zapečená, kuřecí prsíčka v
Bramborové placky jsou jedním z těch nejtypičtějších slovenských jídel, které se pojí také k letnímu období. Pokud máte tyto smažené bramborové pochoutky rádi, určitě si
Za tuto nakládanou slaninu by mě chlap pořád
Dnes jsme si pro Vás připravili perfektní recept na chutnou nakládanou slaninu, kterou nepohrdne asi nikdo. Zavařovat a uchovávat přece nemusíme jen okurky, ne? Tento
Skvělé knedlíčky od babičky z Moravy: Ze staršího
Jaterní knedlíčky v jarní polévce jsou vynikající záležitostí. Jejich příprava může být zdlouhavá a pro hospodyňky, které nemají kuchařské umění úplně v malíčku, náročná. Troufáte
Lahodná hovězí svíčková s cibulí, nakládanou okurkou a
Marně přemýšlíte, čím překvapit chuťové buňky své rodiny? Zkuste se inspirovat s námi a připravte nenáročné, ale skvělé jídlo-báječně chutnou svíčkovou se žampiony. Dokonalou chuť
CUKETOVÝ „FARMÁŘSKÝ HRNEC“ s mletým masem, sýrem a
Máte v oblibě jídla připravená z cukety? Navíc uvařené během chvilky? Potom je dnešní recept určen přímo vám. Vše naskládáte do jednoho hrnce nebo pekáče
Dobrota „MIŠ-MAŠ“ jen z jednoho pekáče: Za pár
Těstoviny jsou vynikající přílohou k mnoha druhům masek. Můžete si je vychutnat také samostatně s jemnou omáčkou. K těstovinám se také výborně hodí jemné a