,

Smetanové špagety se zakysanou smetanou

Dnes jsme si pro vás připravili recept na ty nejchutnější špagety! Jsou jednoduché, rychlé a velmi, velmi výborné. Uvidíte, že si je budete chtít připravovat

,

Rohlíky už v obchodě nekupuji, tyto chutnají zdaleka

Chuť lahodného a křehkého domácího pečiva je prostě božská. Vypečené a křupavé rohlíky voní tak neodolatelně. Každý z rodiny si je musí zákonitě zamilovat. S

,

Speciální zapečené řízečky

Dnes jsme si pro Vás připravili velmi chutnou dobrotu, kterou připravujeme již téměř každý víkend. Manžel dokonce zapomněl na klasické smažené řízky a ptá si

,

Masová roládka se sýrem, zakysanou smetanou a bylinkami

Milujete chuť masných pokrmů? Potom vám dnešní recept jde přímo do rány. Propečená a šťavnatá roláda je bezkonkurenčně neodolatelná. Navíc její příprava je více, než

,

Fajnová bramborová hnízda: Spojení přílohy a masíčka v

Dnes jsme si pro vás připravili výborný recept na hlavní jídlo, které jsme si jednoduše zamilovali. Připravte si i vy tuto dobrotu a uvidíte, že

,

Tato fantastická vajíčková pomazánka nám chutná ze všech

Slovenská kuchyně má mnoho svých charakteristických rysů a pokrmů. Jedním z nich jsou právě pomazánky všech možných druhů a chutí. Jistě se Vám nějaká vybaví.

,

Toto je nepřekonatelná česneková omáčka od strýce hospodského:

Dnes jsme si pro Vás připravili recept na univerzální česnekovou omáčku, která chutná opravdu lahodně. V čem je univerzální? V tom, že chutná stejně dobře

,

Velmi chutná zapečená, kuřecí prsíčka v bramborové placke

Bramborové placky jsou jedním z těch nejtypičtějších slovenských jídel, které se pojí také k letnímu období. Pokud máte tyto smažené bramborové pochoutky rádi, určitě si

,

„ČÍNA“ podle receptu z lokálního bistra

Dnes jsme si pro Vás připravili recept na báječnou kuřecí, která je ve světě velmi oblíbená! Tento recept je však tradičnější než byste si mysleli,

,

Tyto parádní řízky mě nikdy nezklamaly: Díky této

Existuje nepřeberné množství marinád. Každý máme vychytanou tu svoji nejoblíbenější. Někdy se však stane, že ať marinujeme, jak marinujeme, nakonec je všechna šťavnatost a křehkost