Smetanové špagety se zakysanou smetanou
Dnes jsme si pro vás připravili recept na ty nejchutnější špagety! Jsou jednoduché, rychlé a velmi, velmi výborné. Uvidíte, že si je budete chtít připravovat
Rohlíky už v obchodě nekupuji, tyto chutnají zdaleka
Chuť lahodného a křehkého domácího pečiva je prostě božská. Vypečené a křupavé rohlíky voní tak neodolatelně. Každý z rodiny si je musí zákonitě zamilovat. S
Speciální zapečené řízečky
Dnes jsme si pro Vás připravili velmi chutnou dobrotu, kterou připravujeme již téměř každý víkend. Manžel dokonce zapomněl na klasické smažené řízky a ptá si
Masová roládka se sýrem, zakysanou smetanou a bylinkami
Milujete chuť masných pokrmů? Potom vám dnešní recept jde přímo do rány. Propečená a šťavnatá roláda je bezkonkurenčně neodolatelná. Navíc její příprava je více, než
Fajnová bramborová hnízda: Spojení přílohy a masíčka v
Dnes jsme si pro vás připravili výborný recept na hlavní jídlo, které jsme si jednoduše zamilovali. Připravte si i vy tuto dobrotu a uvidíte, že
Tato fantastická vajíčková pomazánka nám chutná ze všech
Slovenská kuchyně má mnoho svých charakteristických rysů a pokrmů. Jedním z nich jsou právě pomazánky všech možných druhů a chutí. Jistě se Vám nějaká vybaví.
Toto je nepřekonatelná česneková omáčka od strýce hospodského:
Dnes jsme si pro Vás připravili recept na univerzální česnekovou omáčku, která chutná opravdu lahodně. V čem je univerzální? V tom, že chutná stejně dobře
Velmi chutná zapečená, kuřecí prsíčka v bramborové placke
Bramborové placky jsou jedním z těch nejtypičtějších slovenských jídel, které se pojí také k letnímu období. Pokud máte tyto smažené bramborové pochoutky rádi, určitě si
„ČÍNA“ podle receptu z lokálního bistra
Dnes jsme si pro Vás připravili recept na báječnou kuřecí, která je ve světě velmi oblíbená! Tento recept je však tradičnější než byste si mysleli,
Tyto parádní řízky mě nikdy nezklamaly: Díky této
Existuje nepřeberné množství marinád. Každý máme vychytanou tu svoji nejoblíbenější. Někdy se však stane, že ať marinujeme, jak marinujeme, nakonec je všechna šťavnatost a křehkost