,

Moravská, bramborová šmakotinka se zelím, klobáskou a houbami

Dnes jsme si pro vás připravili typický slovenský pokrm, který si ani po letech neumíme vynachválit. Připravte si toto skvělé jídlo a uvidíte, že nebudete

,

Pečené kuře se zelím

Dnes jsme si pro Vás připravili jednoduchý a výborný recept na chutné pečené kuře se zelím. Podle tohoto receptu chutná opravdu famózně, takže neváhejte. Uvidíte,

,

Domácí mrkvový salát

Tradiční mrkvový salát. Způsobů přípravy je velká spousta. Co je zažito v jedné domácnosti, nemusí být oblíbené v druhé. Buď jak buď, je mrkvový salát

,

Masová roládka se sýrem, zakysanou smetanou a bylinkami

Milujete chuť masných pokrmů? Potom vám dnešní recept jde přímo do rány. Propečená a šťavnatá roláda je bezkonkurenčně neodolatelná. Navíc její příprava je více, než

,

Fajnová bramborová hnízda: Spojení přílohy a masíčka v

Dnes jsme si pro vás připravili výborný recept na hlavní jídlo, které jsme si jednoduše zamilovali. Připravte si i vy tuto dobrotu a uvidíte, že

,

Tato fantastická vajíčková pomazánka nám chutná ze všech

Slovenská kuchyně má mnoho svých charakteristických rysů a pokrmů. Jedním z nich jsou právě pomazánky všech možných druhů a chutí. Jistě se Vám nějaká vybaví.

,

Toto je nepřekonatelná česneková omáčka od strýce hospodského:

Dnes jsme si pro Vás připravili recept na univerzální česnekovou omáčku, která chutná opravdu lahodně. V čem je univerzální? V tom, že chutná stejně dobře

,

Velmi chutná zapečená, kuřecí prsíčka v bramborové placke

Bramborové placky jsou jedním z těch nejtypičtějších slovenských jídel, které se pojí také k letnímu období. Pokud máte tyto smažené bramborové pochoutky rádi, určitě si

,

„ČÍNA“ podle receptu z lokálního bistra

Dnes jsme si pro Vás připravili recept na báječnou kuřecí, která je ve světě velmi oblíbená! Tento recept je však tradičnější než byste si mysleli,

,

Tyto parádní řízky mě nikdy nezklamaly: Díky této

Existuje nepřeberné množství marinád. Každý máme vychytanou tu svoji nejoblíbenější. Někdy se však stane, že ať marinujeme, jak marinujeme, nakonec je všechna šťavnatost a křehkost