Moravská, bramborová šmakotinka se zelím, klobáskou a houbami
Dnes jsme si pro vás připravili typický slovenský pokrm, který si ani po letech neumíme vynachválit. Připravte si toto skvělé jídlo a uvidíte, že nebudete
Pečené kuře se zelím
Dnes jsme si pro Vás připravili jednoduchý a výborný recept na chutné pečené kuře se zelím. Podle tohoto receptu chutná opravdu famózně, takže neváhejte. Uvidíte,
Domácí mrkvový salát
Tradiční mrkvový salát. Způsobů přípravy je velká spousta. Co je zažito v jedné domácnosti, nemusí být oblíbené v druhé. Buď jak buď, je mrkvový salát
Masová roládka se sýrem, zakysanou smetanou a bylinkami
Milujete chuť masných pokrmů? Potom vám dnešní recept jde přímo do rány. Propečená a šťavnatá roláda je bezkonkurenčně neodolatelná. Navíc její příprava je více, než
Fajnová bramborová hnízda: Spojení přílohy a masíčka v
Dnes jsme si pro vás připravili výborný recept na hlavní jídlo, které jsme si jednoduše zamilovali. Připravte si i vy tuto dobrotu a uvidíte, že
Tato fantastická vajíčková pomazánka nám chutná ze všech
Slovenská kuchyně má mnoho svých charakteristických rysů a pokrmů. Jedním z nich jsou právě pomazánky všech možných druhů a chutí. Jistě se Vám nějaká vybaví.
Toto je nepřekonatelná česneková omáčka od strýce hospodského:
Dnes jsme si pro Vás připravili recept na univerzální česnekovou omáčku, která chutná opravdu lahodně. V čem je univerzální? V tom, že chutná stejně dobře
Velmi chutná zapečená, kuřecí prsíčka v bramborové placke
Bramborové placky jsou jedním z těch nejtypičtějších slovenských jídel, které se pojí také k letnímu období. Pokud máte tyto smažené bramborové pochoutky rádi, určitě si
„ČÍNA“ podle receptu z lokálního bistra
Dnes jsme si pro Vás připravili recept na báječnou kuřecí, která je ve světě velmi oblíbená! Tento recept je však tradičnější než byste si mysleli,
Tyto parádní řízky mě nikdy nezklamaly: Díky této
Existuje nepřeberné množství marinád. Každý máme vychytanou tu svoji nejoblíbenější. Někdy se však stane, že ať marinujeme, jak marinujeme, nakonec je všechna šťavnatost a křehkost