,

„FARMÁŘSKÝ BRAMBOROVÝ KOLÁČ“: Slavnostní pochoutka našich babiček!

Dnes jsme si pro vás připravili opravdu výborný recept, který si určitě zamilujete. Řeč je o chutném bramborovém koláčku. My jsme si ho tedy pořádně

,

Chutné mleté ​​maso se zelím, rajčatovým pyré a

Dnes jsme si pro vás připravili výborný recept na skutečnou dobrotu, kterou jsme si zamilovali. Pokud tedy hledáte inspiraci, co tentokrát rodince připravit dobrého, s

,

Starý babiččin recept na plněnou kapustu

Vyzkoušeli jste už někdy plněné hlávkové zelí s mletým masem a rýží? Přinášíme vám totiž jeden prastarý český recept, který znaly ještě naše prababičky, a

,

BLESKOVÁ a skvělá PIZZA

Tento receptík se nedá nemilovat, protože je jednoduchý, rychlý a zasytí malé hlady na dlouhou dobu. Perfektní recept na pizzu, který si zamilujete zejména tehdy,

,

Medová lahodná kuřecí stehýnka

Kuřecí maso je univerzálním druhem, který je oblíbený v naprosté většině kultur na celém světě. Rádi si jej připravují i ​​lidé, kteří se snaží zhubnout

,

Bramborové placky se šunkou a sýrem

Většina z nás miluje vůni i chuť bramborových placek. Jsou vždy vynikající volbou jako příloha i jako samotný oběd. Patříte také mezi skalní fanoušky placek?

,

Toto je fantastická slaná pochutina: Sýrové tyčinky připravené

Dorazili k Vám nečekaní hosté? Určitě dojde také na dobrý alkohol. Pánové určitě nepohrdnou vychlazeným pivem. Dámy si zase rádi přiťukněte jemným vínem. A k

,

„ORAVSKÁ ŠMAKOTINKA“ k obědu či i večeři: Famózní,

Dnes si ukážeme naprosto famózní recept na bramborový hrnec, který si musí zamilovat úplně každý. Chuť tohoto lahodného pokrmu je božská. Bramborový hrnec zasytí celou

,

Toto je 14 těch nejchutnějších, tradičních, babiččiných receptů

Dnes pro vás máme recept na oblíbenou pochoutku, zvláště u nás na Slovensku. Nejčastěji se používají nudle, ale jsou i jiné varianty, které naleznete v

,

Výborné nakládané zelí od strýce hospodáře: Tradiční recept,

Dnes jsme si pro Vás připravili výborný recept na vitamínovou dobrotu, která se hodí ať už jako příloha k jídlům, nebo jako perfektní bojovník pro