Lahodný „ŠLEHÁČKOVNÍK“ s jemným, smetanovým krémem
V dnešním článku vám představíme úžasný krémový dezert, který budete zbožňovat nejen vy. Příprava zabere minimum Vašeho drahocenného času, který můžete věnovat příjemnějším věcem, než
Fantastický tvarohový koláček
Dopřejte si lahodnou chuť jemného koláče, který je v troubě během pár minut. Nic pracného nešleháme, nevrstvíte, nerozděluje ani nenecháváte tuhnout. Jeho příprava je až
Chutný jablečný pamlsek
V dnešním článku si ukážeme fantastický koláč, který připravovaly už naše babičky. Tento jablečný koláč je úžasně jemný a vláčný a jeho chuť je dokonale
Jednoduchý, nepečený, sušenkový koláček
Dnes jsme si pro Vás připravili výborný recept na velmi chutný nepečený koláček, který jsme si okamžitě oblíbili. Připravte si i vy tuto dobrotu a
Domácí vánoční marlenka
Marlenka, nebo jen klasický perník. Jeden z nejvíce oblíbených dezertů mezi dětmi i dospělými. Vynikající kombinace jemného těsta, medového sirupu, jemného krému a křupavých ořechů.
Babiččin makový krémovník
Oblíbenou variantou sladkých koláčů a buchet jsou ty, které obsahují mák. Tato surovina je u nás poněkud více využívána, takže pokud jste také milovníkem makových
Výborné VÁNOČNÍ kokosové laskonky: Chutná mnohem chutněji než
Dnes jsme si pro vás připravili výborný recept na kokosové laskonky, kterých se neumíme dojíst. Chutná opravdu báječně a uvidíte, že si je zamilujete i
Pudinkový „LOTUS“ pamlsek obalený v jemných, drcených sušenkách
Dnes jsme si pro Vás připravili recept na výborný sladký pamlsek, který si velmi oblíbila i moje vnoučata. Jedná se o lahodné pudinkové koláčky obalené
Chutné a jemné trubičky s famózním vanilkovým krémem:
Dnes jsme si pro Vás připravili výborný recept na chutné babiččiny trubičky s vanilkovým krémem. Chutná opravdu božsky a vždy se velmi těšíme, když je
VÁNOČNÍ, nepečené MARLENKA kuličky z kondenzovaného mléka! Naše
Dnes jsme si pro Vás připravili opravdu báječný vánoční recept, který jsme si zamilovali. Tyto Marlenka kuličky chutnají skutečně na jedničku a již několik let