„Vidlácké“ vepřové řízky: Připravujeme pravidelně, už skoro každý víkend!

  • Příprava
    9 min.
  • Vaření
    21 min.
  • Porcí
    3
  • Zhlédnutí
    1 430




Máte rádi vepřové řízky? A co takhle si je připravit bez trojobalu, avšak se zcela dokonalou oblohou, kterou si oblíbíte nejen vy, ale i celá vaše rodina!

Uvidíte, že se k tomuto receptu budete velmi často vracet 🙂

Pojďme na to:

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 4 plátky vepřových řízků
  • Rajčata 2 ks
  • Pálivá paprika 1 ks
  • Žampiony 4 ks
  • 4 plátky uzené šunky
  • Strouhaný sýr 200 g
  • Klobása 1 ks
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Grilovací pepř podle chuti

Takto budeme v receptu postupovat:

  • Vepřové maso osolte, opepřete, posypte grilovacím pepřem a zprudka opečte na rozpálené pánvi.
  • Potom plátky masa vložte na plech, položte na ně pálivou papriku nakrájenou na drobné kousky, nakrájenou klobásu, plátky žampionů, nakrájená rajčata, šunku a na závěr vše posypeme nastrouhaným sýrem.
  • Pečte v předem vyhřáté troubě na 180 ° C tak dlouho, dokud nebude mít sýr zlatavou barvu.
  • Podávat můžete například s hranolky, pečivem nebo jen se salátem podle vaší chuti

Máme hotovo!

Mňam!

Přejeme Vám dobrou chuť!

zdroj: www.receptvarazs.hu/receptek/recept/karajszeletek_gazdagon_sutve_recept

Vyzkoušejte také:

Fantastické, jemné, tvarohové řezy: Dobrota, kterou zvládne připravit každý!
Toto jsou jemné pudinkové řezy od tety Anky: Se šlehačkou a strouhanou čokoládou chutnají neodolatelně!


    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *