„Vidlácké“ vepřové řízky: Připravujeme pravidelně, už skoro každý víkend!
-
Příprava9 min.
-
Vaření21 min.
-
Porcí3
-
Zhlédnutí1 430
Máte rádi vepřové řízky? A co takhle si je připravit bez trojobalu, avšak se zcela dokonalou oblohou, kterou si oblíbíte nejen vy, ale i celá vaše rodina!
Uvidíte, že se k tomuto receptu budete velmi často vracet 🙂
Pojďme na to:
Budeme potřebovat následující ingredience:
- 4 plátky vepřových řízků
- Rajčata 2 ks
- Pálivá paprika 1 ks
- Žampiony 4 ks
- 4 plátky uzené šunky
- Strouhaný sýr 200 g
- Klobása 1 ks
- Sůl a pepř podle chuti
- Grilovací pepř podle chuti
Takto budeme v receptu postupovat:
- Vepřové maso osolte, opepřete, posypte grilovacím pepřem a zprudka opečte na rozpálené pánvi.
- Potom plátky masa vložte na plech, položte na ně pálivou papriku nakrájenou na drobné kousky, nakrájenou klobásu, plátky žampionů, nakrájená rajčata, šunku a na závěr vše posypeme nastrouhaným sýrem.
- Pečte v předem vyhřáté troubě na 180 ° C tak dlouho, dokud nebude mít sýr zlatavou barvu.
- Podávat můžete například s hranolky, pečivem nebo jen se salátem podle vaší chuti
Máme hotovo!
Mňam!
Přejeme Vám dobrou chuť!
zdroj: www.receptvarazs.hu/receptek/recept/karajszeletek_gazdagon_sutve_recept
Vyzkoušejte také:
Fantastické, jemné, tvarohové řezy: Dobrota, kterou zvládne připravit každý!
Toto jsou jemné pudinkové řezy od tety Anky: Se šlehačkou a strouhanou čokoládou chutnají neodolatelně!
Leave a Review