Toto je příprava bramborové kaše od kuchaře z renomované restaurace: Vzdušná jako chmýří!

  • Příprava
    10 min.
  • Vaření
    21 min.
  • Porcí
    3
  • Zhlédnutí
    1 722




Dnes jsme si pro Vás připravili výborný recept na chutnou bramborovou kaši, podle zkušených kuchařů z restaurace.

Nemusíte ji vždy vyzkoušet jen na jeden způsob, tato se tedy velmi povedla!

Připravte si ji a vyzkoušejte něco nového – uvidíte, že si recept zamilujete!

Pro přípravu tohoto receptu budeme potřebovat tyto ingredience:

  • 5 ks brambor
  • 100 ml mléka
  • 25 g másla
  • 3 ks křepelčí vejce
  • česnek
  • bobkový list
  • sůl

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Oškrábeme brambory a omyjeme je ve studené vodě. Potom je nakrájíme na kostičky. Vložte je do hrnce a zalijte horkou vodou, které by mělo být tolik, aby brambory byly pod vodou.
  2. Přiveďte k varu a poté snižte na nízkou teplotu.
  3. Ke konci vaření přidejte sůl, česnek a bobkový list podle chuti. Vodu z hrnce slijte ak rozmačkání použijte šťouchadlo na brambory.
  4. V mikrovlnné troubě nebo na sporáku rozehřejte mléko společně s máslem. Není třeba, aby tyto dvě ingredience prošly varem, ale je důležité, aby byly horké. Horkou směs vmíchejte do rozmačkaných brambor . Dále přidejte křepelčí vejce a vše pořádně promíchejte.
  5. Nakonec přidejte sůl dle vlastního uvážení.

Mňam!

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: poradnytsya.info/retsepty/sekrety-prygotuvannya-pyure-vid-kuhariv-zi-stazhem-zavzhdy-odnoridne-ta-povitryane-nache-puh



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *