Pečené masíčko připravené ve fantastické marinádě s křupavou slaninou, sýrem a klobásou: Doma si to neumíme vynachválit!

  • Příprava
    5 min.
  • Vaření
    30 min.
  • Porcí
    1
  • Zhlédnutí
    1 718




Slováci jsou národ milující maso, ai přes šířící se trendy vegetariánství a veganství si ho mnoho z nás stále rádo dopřeje.

Pokud Vás již nudí klasické přípravy, jistě Vás potěší nějaká nová inspirace v podobě následujícího receptu.

Stačí vybrat pěkný kus masa a spojit jej s ostatními lahůdkami, jako je například slanina, sýr a klobáska.

Z této zapečené kombinace se nají celá rodina a jistě si všichni pochutnají díky vynikající domácí marinádě, ve které je maso připraveno.

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 1,5 kg masa bez kosti v celku
  • 100 g nakrájené slaniny
  • 1 kostka vývaru
  • 200 g sýra
  • 1 klobása
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika

složení marinády

  • olej
  • směs maďarského pepře
  • vegeta
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • paprika

Takto budeme v receptu postupovat:

Maso nakrojte každých 1,5 cm. Smíchejte všechny přísady marinády a maso do ní naložte. Zabalte jej do hliníkové fólie a nechte přes noc odpočívat v chladničce.

Další den do připravených zářezů vložte sýr a kusy slaniny, plátky klobásy a také zeleniny. Vložte maso do plechu a polijte ho vývarem připraveným z kostičky. Pečte cca 2 hodiny v troubě a jakmile maso zčervená, můžete jej podávat s vhodnou přílohou.

Máme hotovo!

Mňam!

Přejeme Vám dobrou chuť!

Nezapomeňte dát LIKE na naši Facebook stránku, chcete-li vidět nové recepty každý den.

zdroj: elmenyorszag.com



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *