Oblíbené vepřové masíčko s česnekem, hořčicí a zeleninou na jednom pekáči: Prudce návykový recept, který jsme si zamilovali!

  • Příprava
    7 min.
  • Vaření
    14 min.
  • Porcí
    2
  • Zhlédnutí
    1 400




Existuje nepřeberné množství marinád a omáček. Každý máme vychytanou tu svoji nejoblíbenější.

Někdy se však stane, že ať dochucujeme, jak dochucujeme, nakonec je všechna šťavnatost a křehkost masa pryč.

Dnes si proto ukážeme skvělou omáčku z hořčice, která masu dodává tu správnou křehkost a chuť.

Zatím ani netušíte, jak moc si pochutnáte.

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 700 g vepřového masa
  • 1 lžíce hořčice
  • 4 stroužky česneku
  • 1 kelímek smetany
  • 0,5 l vody
  • čerstvá petrželka
  • olej
  • sůl
  • pepř

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Maso osolte a opepřete. Krátce osmažte na rozpáleném oleji. Tak 5 minut.
  2. Potom přilijte vodu a duste 20 minut pod pokličkou.
  3. Potom přemístěte směs do pekáče.
  4. Smíchejte hořčici, smetanu, prolisovaný česnek, petrželku.
  5. Směsí maso zalijte. Pečeme na 180 stupňů po dobu 20 minut.

Mňam!

Máme hotovo!

Přejeme Vám dobrou chuť!

zdroj: csaladireceptkonyv.hu/print/2054



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *