Oblíbená, vánoční ořechová roláda s medem z hrníčku připravená za 25 minut!

  • Příprava
    5 min.
  • Vaření
    18 min.
  • Porcí
    1
  • Zhlédnutí
    1 389




Pro milovníky ořechů dnes máme něco speciálního. Ořechová roláda s medovým krémem je přímo božská.

Příprava je naprosto jednoduchá, ale výsledkem nepohrdne žádný člen Vaší rodiny.

Roládka je sladká tak akorát a obzvláště nyní přes léto, Váš byt příjemně provoní.

Na této lahodné ořechové roládě si pochutná prostě úplně každý! Je vážně dokonalá!

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 5 vajec
  • 1 lžíci medu
  • 1 šálek polohrubé mouky/hladký
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • ½ šálku cukru krystal
  • vanilkové aroma

KRÉM

  • 1 plechovku karamelového Salka
  • 1 šálek mletých ořechů
  • 2 polévkové lžíce medu
  • Lžičku mleté ​​skořice
  • Mleté ořechy (navrch)

Takto budeme postupovat:

  1. Troubu zapneme na 180 stupňů a plech vyložíme pečícím papírem. Vejce vyšleháme s cukrem do hladké pěny. Vmícháme med a postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva a nakonec přimícháme také vanilkové aroma. Těsto rovnoměrně navrstvíme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 10-15 minut.
  2. Všechny suroviny na krém smícháme v míse. Upečený plát těsta potřeme krémem. Ne však celým množstvím krému. Část krému odložíme stranou. Těsto pevně srolujeme a vrch potřeme zbylým krémem.
  3. Roládu můžete vcelku, nebo rovnou nakrájenou, ještě obalit ořechy. Jednoduše ji v nich vyválejte

Máme hotovo!

Mňam!

Přejeme dobrou chuť!

Určitě si na ní také pochutnají!

Nezapomeňte dát LIKE na naši Facebook stránku pro ty nejlepší recepty pro každý den.

zdroj: bidista.com



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *