Nepečený, sušenkový koláček který jsme si okamžitě oblíbili už hned po prvním soustu!
-
Příprava9 min.
-
Vaření16 min.
-
Porcí2
-
Zhlédnutí1 419
Dnes jsme si pro Vás připravili výborný recept na velmi chutný nepečený koláček, který jsme si okamžitě oblíbili.
Připravte si i vy tuto dobrotu a uvidíte, že nebudete litovat.
Chutná opravdu lahodně a přípravu zvládne opravdu každý!
Pro přípravu tohoto receptu budeme potřebovat tyto ingredience:
- 40 ks máslových sušenek
- 500 gramů tvarohu
- 475 mililitrů smetany ke šlehání
- 250 mililitrů čerstvého mléka
- 200 gramů cukru
- 80 gramů pudinku
Takto budeme v receptu postupovat:
- Nejprve ze všeho si připravte sušenky, které následně vložíte na několik vteřin do mléka a poté je vyskládáte na dno vámi zvolené formy, ve které budete dezert kompletovat. Nejlepší pro vás bude použít běžný pekáč do trouby.
- Nyní smíchejte smetanový sýr společně s cukrem a směs na chvíli dejte stranou.
- Dále vezměte pudinkový prášek a rozmíchejte ho v 80 mililitrech mléka, abyste jej následně mohli smíchat se smetanou.
- Nově vytvořenou směs šlehejte, dokud nezískáte jemný a hladký krém bez jakýchkoli hrudek.
- Když bude těsto hladké, snižte rychlost mixéru a vmíchejte do směsi tvaroh. Opět šlehejte, dokud nezískáte jemný krém.
- Polovinu vytvořeného krému nyní rozetřete na vrstvu sušenek, které jste předtím vyskládali do formy.
- Naskládejte na krém další vrstvu sušenek, které dříve samozřejmě namočíte v mléce, a rozetřete na ně zbylou část krému.
- Na krém opět naskládejte vrstvu sušenek namočených v mléce.
- Takto připravený pamlsek vložte následně do chladničky přes noc nebo alespoň na několik hodin, aby mohl krém pořádně ztuhnout.
- My jsme si dobrotu ještě dozdobili cokoli polevo.
Máme hotovo.
Mňam!
Přejeme vám dobrou chuť.
zdroj: www.przy-garach.pl/pyszny-deser-bez-pieczenia
Leave a Review