Lahodná hovězí svíčková s cibulí, nakládanou okurkou a žampiony: Prudce návykový recept!

  • Příprava
    10 min.
  • Vaření
    12 min.
  • Porcí
    1
  • Zhlédnutí
    1 547




Marně přemýšlíte, čím překvapit chuťové buňky své rodiny? Zkuste se inspirovat s námi a připravte nenáročné, ale skvělé jídlo-báječně chutnou svíčkovou se žampiony.

Dokonalou chuť jídla zajišťuje i víno, které recept obsahuje

Množství surovin si určíte sami podle toho, pro kolik strávníků hodláte vařit.

Budeme potřebovat následující ingredience:

– Svíčkovou
– Cibuli
– Bílé víno
– Papriku
– Nakládané okurky is nálevem
– Hladkou mouku
– Sůl
– Koření
– Žampiony
– Hovězí vývar

1)

Svíčkovou nakrájíme na kousky.

2)

V hrnci si rozpálíme větší množství oleje. Maso na něm smažíme, než se zatáhne.

3)

Lehce maso zaprášíme moukou.

4)

Nakrájíme si na malé kousky papriku, žampiony a okurky.

5)

K zataženému masu přidáme cibuli, papriku, okurky a houby.

6)

Podlijte bílým vínem.

7)

Přidejte hovězí vývar. Měkké maso vyjmeme a šťávu vydusíme na tuk. Můžeme ještě zahustit moukou, osolíme, opepříme a pořádně provaříme.

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: receitas.globo.com/estrogonofe-de-carne-4ea96095175c927046000012.ghtml

Vyzkoušejte také:

Manželův oblíbený zákusek: Krémovo-čokoládové kostky s mascarpone
Velmi chutné pečené kuře se zelím: Už ho jinak vlastně ani nepřipravuji, takto připravené chutná opravdu skvěle!


    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *