Jahodový pamlsek z ledničky

  • Příprava
    10 min.
  • Vaření
    21 min.
  • Porcí
    4
  • Zhlédnutí
    1 434




Pokud jste se rozhodli připravit hostům studený, výborný pamlsek, v tom případě čtěte dál.

Dnes vám představíme lahodný jahodový krém mascarpone do sklenic, který se zcela rozplývá na jazyku.

Uvidíte, že si ho zamiluje celá Vaše rodina, Vaši hosté i Vy.

S přípravou neztratíte vůbec žádný čas a výsledek Vás naprosto mile překvapí.

Uvidíte! Budete mile překvapeni, jak úchvatné mascarpone může být.

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 25 dkg mascarpone
  • 0,5 kg bílé čokolády
  • 2-2,5 dl smetany ke šlehání
  • 10 dkg moučkového cukru
  • 40 dkg jahod

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Bílá čokoláda se roztaví přes vodní páru. Mascarpone smíchejte s polovinou moučkového cukru a přidejte bílou čokoládu a šlehačku, kterou jste ze smetany vymíchali.
  2. Polovinu jahod rozmačkejte vidličkou.
  3. Polovina jahod se smíchá se zbylým moučkovým cukrem. Druhou půlku jahod nakrájejte napůl.
  4. Navrstvěte do sklenice jahody, krém, jahodovou omáčku a vrstvení opakujte. Uložte do chladničky.

Mňam!

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: ketkes.com



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.