„FARMÁŘSKÉ“ vepřové řízky: Celá rodina si je ptá už každý víkend přesně podle tohoto receptu!

  • Příprava
    5 min.
  • Vaření
    28 min.
  • Porcí
    3
  • Zhlédnutí
    1 396




Máte rádi vepřové řízky? A co takhle si je připravit bez trojobalu, avšak se zcela dokonalou oblohou, kterou si oblíbíte nejen vy, ale i celá vaše rodina!

Uvidíte, že se k tomuto receptu budete velmi často vracet 🙂

Pojďme na to:

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 4 plátky vepřových řízků
  • Rajčata 2 ks
  • Pálivá paprika 1 ks
  • Žampiony 4 ks
  • 4 plátky uzené šunky
  • Strouhaný sýr 200 g
  • Klobása 1 ks
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Grilovací pepř podle chuti

Takto budeme v receptu postupovat:

  • Vepřové maso osolte, opepřete, posypte grilovacím pepřem a zprudka opečte na rozpálené pánvi.
  • Potom plátky masa vložte na plech, položte na ně pálivou papriku nakrájenou na drobné kousky, nakrájenou klobásu, plátky žampionů, nakrájená rajčata, šunku a na závěr vše posypeme nastrouhaným sýrem.
  • Pečte v předem vyhřáté troubě na 180 ° C tak dlouho, dokud nebude mít sýr zlatavou barvu.
  • Podávat můžete například s hranolky, pečivem nebo jen se salátem podle vaší chuti.

Mňam!

Máme hotovo!

Přejeme Vám dobrou chuť!

zdroj: www.receptvarazs.hu/receptek/recept/karajszeletek_gazdagon_sutve_recept



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *