Famózní „Tango řezy“ z chladničky: Vždy když k nám mají přijít vnoučata, volají mi ať jim dopředu připravím tuto dobrotu!

  • Příprava
    8 min.
  • Vaření
    24 min.
  • Porcí
    3
  • Zhlédnutí
    2 182




Dnes jsme si pro vás připravili recept na výborný pamlsek, který si zamilovala celá rodina!

Tento bohatě krémový dezert nikdy neomrzí.

Jeho minus je snad jen v tom, že se musí nechat vychladit, což je většinou nemožné.

Ubránit jej je tedy nadlidský výkon. Rodina i přátelé nikdy nemají tolik trpělivosti k tomu, aby dezert v chladničce zůstal potřebnou dobu.

Vyzkoušejte ho s námi i Vy.

Příprava je jednoduchá, rychlá a nenáročná.

Pomoci Vám s ním tak mohou klidně i děti, které tak na chvíli zabavíte.

Budeme potřebovat následující ingredience:

– 760 g hladké mouky
– 1 bal. vanilkového pudinku
– 350 g moučkového cukru
– 100 g změklého másla
– 2 vejce
– 1 bal. prášku do pečiva
– 150 ml mléka

Krém

– 250 g másla
– 200 g moučkového cukru
– 1,2 l mléka
– 4 bal. vanilkového pudinku

Na vrch

– Dětské piškoty podle potřeby a chuti
– 150 g hořké čokolády a 2-3 lžíce másla

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. V míse smícháme všechny přísady na těsto. Těsto zpracujeme. Vzniklé těsto si rozdělíme na 3 části. Každou část rozválíme a dáme upéct samostatně do trouby. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu zhruba 10 minut při 150 stupních
  2. Připravíme si klasickým způsobem pudink. Z pudinkových prášků a zhruba 50 g moučkového cukru a mléka si uvaříme pudink. Zbylý cukr vyšleháme s máslem a tuto máslovou směs přidáme do vychladlého pudinku.
  3. Na plech (30 × 35 cm), nebo jakýkoli tác, dáme 1 plát upečeného korpusu a potřeme 1/3 krému. Stejným způsobem pokračujeme se všemi pláty a zbylým krémem. Krémem byste měli končit. Na krém pokladete libovolně piškoty a přelijete polevou z rozpuštěného másla a čokolády. Dezert dejte vychladit přes noc do chladničky.

Mňam!

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: receptneked.hu



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *