Chutné mleté ​​masíčko se zelím, zakysanou smetanou a luxusní omáčkou na jednom plechu: Recept, který nikdy nezklamal!

  • Příprava
    10 min.
  • Vaření
    29 min.
  • Porcí
    2
  • Zhlédnutí
    1 461




Pokud jste unaveni klasickými jídly, udělejte si tuto pochoutku. Je famózní a její příprava je velmi rychlá.

Pokud milujete zelí i mleté ​​maso, pak budete nadšeni Vy i Vaše rodina.

Výsledek tohoto receptu chutná úžasně a chuť je velmi příjemná.

Připravte si tento vydatný a chutný pokrm ještě dnes. Určete se k tomuto receptu budete rádi vracet.

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 500 g mletého masa
  • 300 g zelí
  • 100 g rýže
  • 1 vejce
  • sůl
  • mletý černý pepř

OMÁČKA

  • 3-4 lžíce zakysané smetany
  • 0,5 sklenice vody
  • 2 lžíce rajčatové omáčky

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Nakrájejte zelí na přiměřené kousky. Uvařte rýži podle návodu na obalu. Smíchejte maso s rýží, vejcem, zelím, osolte a opepřete.
  2. Mokrýma rukama vytvarujte koblihy. Nyní si připravte omáčku smícháním všech surovin. Mleté maso vytvarované do karbanátků můžete buď opékat na oleji v pánvi, nebo péct v troubě.
  3. Pokud je opékáte na pánvi, nakonec na chvíli povaříme i omáčku a podávejte k masu. Pokud je pečete v troubě, omáčkou maso přelijte a dopečte ještě 10 minut.

Video recept:

Máme hotovo!

Mňam!

Přejeme Vám dobrou chuť!

Nezapomeňte dát LIKE na naši Facebook stránku, chcete-li vidět nové recepty každý den.

zdroj: youtube/ Наталья Пузырина



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *