ČERTOVSKY chutné vepřové masíčko s bramborami: S tímto receptem vždy vsadíme na jistotu!

  • Příprava
    10 min.
  • Vaření
    23 min.
  • Porcí
    2
  • Zhlédnutí
    1 338




Patříte mezi ty, kteří rádi pro svou rodinu vaří, ale v kuchyni tráví minimum času?

Potom právě Vás velmi potěší náš dnešní recept.

Nepotřebujete hromadu nádobí.

Stačí Vám jen jediný plech, pekáč nebo zapékací mísu a necelá půlhodinka Vašeho času.

Recept je navíc úžasný také v tom, že vaříte z toho, co dům dal.

I o tom je famózní brašovské maso s majoránkovými bramborami.

Tyto ingredience budeme potřebovat:

  • 0,5 kg vepřového
  • 1 kg brambor
  • 6 stroužků česneku
  • 1 čajová lžička majoránky
  • 1 lžička papriky
  • 1 lžička mletého pepře
  • 1 cibule
  • 1 hrst hrášku
  • olej
  • sůl

Takto budeme postupovat:

  1. Vepřové maso nakrájíme na malé kostičky. Osmažíme na velké pánvi krátce v oleji. Přidáme rozdrcený česnek a najemno nakrájenou cibuli. Přidáme k masu.
  2. Přidejte sůl podle chuti, pepř, papriku a majoránku. Podlijte vodou a takto vařte, dokud se voda nevyvaří.
  3. Mezitím jsou syrové brambory nakrájené na zhruba stejné kostičky jako maso.
  4. Když je maso po 40 minutách měkké, přidejte hrst zeleného hrachu a pokračujte ve vaření po dobu 15 až 20 minut.
  5. V tuto chvíli znovu přidáme vodu, ale nenecháme ji tentokrát vyvařit.
  6. Mezitím osmahneme na jiné pánvi brambory na oleji a osolíme.
  7. Nakonec promícháme s masem a můžeme podávat.

Máme hotovo!

Mňam!

Přejeme Vám dobrou chuť!

Určitě si také pochutnají!

Nezapomeňte dát LIKE na naši Facebook stránku pro ty nejlepší recepty pro každý den.



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Recipe Reviews

    • neurontnded

      I’m not sure where you’re getting your information, but great topic.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *