Babiččiny vepřové role: Se smetanovou omáčkou, cibulkou a žampiony jsou prostě skvostně!

  • Příprava
    7 min.
  • Vaření
    12 min.
  • Porcí
    4
  • Zhlédnutí
    2 331




Dnes jsme si pro Vás připravili báječný recept na opravdu chutné vepřové role.

V kombinaci s touto smetanovou omáčkou a žampiony chutnají skvěle!

Recept je naprosto jednoduchý!

Dobrota!

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 400 gramů vepřové krkovičky
  • 250 gramů cibule
  • 300 gramů zakysané smetany
  • 150 gramů hladké mouky
  • 1 lžičku mleté ​​papriky
  • svazek čerstvého kopru
  • 2 lžičky mletého pepře
  • 2 lžíce octa
  • 1 lžičku soli
  • 1 lžíci cukru
  • 4 lžíce slunečnicového oleje

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Nejprve si naporcujte maso. Nakrájejte jej na plátky silné cca 1 cm. Potom je osolte a opepřete podle chuti z obou stran.
  2. Následně si oloupejte cibuli a nakrájejte ji na poloviční kroužky. Umístěte do mísy, pokapejte octem, osolte, opepřete, ocukrujte a vsypte nasekaný čerstvý kopr.
  3. Všechny ingredience dobře promíchejte a nechte marinovat deset minut. Nyní polovinu cibulové směsi pokladte na kořeněné vepřové plátky a srolujte do rolí. Maso můžete upevnit párátky. Nakonec rolky obalte v části hladké mouky a zprudka osmažte na pánvi s trochou oleje (dozlatova).
  4. Kompletizace a dokončování pokrmu
    Nyní si opečené rolky vyndejte do mísy a ve výpeku osmahněte zbytek hladké mouky. Také vsypte polovinu marinované cibule, pokapejte zakysanou smetanou, přidejte mletou papriku a důkladně promíchejte, abyste získali směs bez hrudek
  5. Ke konci přehřívání omáčky vlijte trochu smetany, vsypte hrst kopru a vzápětí získáte lahodnou omáčku.
  6. Do ní vložte masové role, a ještě chvíli poduste pod pokličkou.

Mňam!

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: takprosto.cc/otbivnye-s-lukem



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *