Babiččiny knedlíčky ze staršího pečiva

  • Příprava
    6 min.
  • Vaření
    10 min.
  • Porcí
    4
  • Zhlédnutí
    1 685




Jaterní knedlíčky v jarní polévce jsou vynikající záležitostí. Jejich příprava může být zdlouhavá a pro hospodyňky, které nemají kuchařské umění úplně v malíčku, náročná.

Troufáte si? 🙂

Vyzkoušejte si proto s námi způsob vaření knedlíků, který je trochu jiný, než znáte.

Příprava je velmi jednoduchá, protože se knedlíky vaří vcelku v potravinářské fólii.

Jejich chuť je vynikající a uklizená kuchyně Vám také udělá radost.

Navíc náplně můžete vždy měnit dle libosti.

Tyto ingredience budeme potřebovat:

– 6 housek namočených ve vodě
– 2 jemně nasekané cibule
– Sádlo
– Nasekanou petrželku
– 6 vajec
– Sůl, pepř, pepř podle chuti

Takto budeme postupovat:

  • Vše smíchejte v míse. Naplňte směsí potravinářskou fólii do tvaru válce a konce zafixujte.
  • Vařte rovnou v polévce, dokud nejsou hotové.
  • Máme hotovo! Dobrou chuť! Na těchto knedlíčcích si prostě musí pochutnat každý!

Mňam!

Určitě si také pochutnají!

Máme hotovo!

Nezapomeňte dát LIKE na naši Facebook stránku pro ty nejlepší recepty pro každý den.

zdroj: csontnelkul.blogspot.cm



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.