Tvarohový pamlsek

-
Příprava5 min.
-
Vaření20 min.
-
Porcí1
-
Zhlédnutí2 272
Každý kousek tohoto jemného dezertu v ústech přímo taje jako sněhová vločka.
Úžasná tvarohová chuť a piškot dělají zákusek neodolatelným.
Je neuvěřitelně lehký a svěží.
Zamilujete si ho hned po prvním vyzkoušení.
Příprava je velmi rychlá a nenáročná.
Zvládne ji úplně každý během chvilky.
Budeme potřebovat následující ingredience:
– 120 g hladké mouky
– 4 vejce
– 120 cukru
– 1 vanilkový cukr
– 1 prášek do pečiva
– Špetka soli
– Kakao na posypání
Krém
– 250 g tvarohu
– 120 g cukru
– 250 ml smetany
– 1 vanilkový cukr
Takto budeme v receptu postupovat:
- Vyšlehejte vejce s cukrem.
- Mouku, vanilkový cukr, prášek do pečiva a špetku soli si promíchejte zvlášť. Potom postupně přidávejte k pěně z vejce smíchané s cukrem.
- Plech o velikosti 20 × 30 si vyložte pečícím papírem a trochu pomažte olejem.
- Korpus pečte 10 minut na 200 stupňů.
- Nyní si připravte krém. Smíchejte veškerý cukr s tvarohem. Potom si vyšlehejte zvlášť smetanu. Přidejte smetanu k tvarohové směsi.
- Nyní si těsto překrojte na polovinu. Můžete se zbavit nevzhledných okrajů.
- Na jeden piškotový plát naneste vrstvu krému. Přiklopte druhým plátem. Navrstvěte zbytek krému a nožem uhlaďte. Zasypte kakaem.
Mňam!
Máme hotovo.
Přejeme vám dobrou chuť.
zdroj: kaifzona.ru