Tvarohový pamlsek

  • Příprava
    5 min.
  • Vaření
    20 min.
  • Porcí
    1
  • Zhlédnutí
    2 272




Každý kousek tohoto jemného dezertu v ústech přímo taje jako sněhová vločka.

Úžasná tvarohová chuť a piškot dělají zákusek neodolatelným.

Je neuvěřitelně lehký a svěží.

Zamilujete si ho hned po prvním vyzkoušení.

Příprava je velmi rychlá a nenáročná.

Zvládne ji úplně každý během chvilky.

Budeme potřebovat následující ingredience:

– 120 g hladké mouky
– 4 vejce
– 120 cukru
– 1 vanilkový cukr
– 1 prášek do pečiva
– Špetka soli
– Kakao na posypání

Krém

– 250 g tvarohu
– 120 g cukru
– 250 ml smetany
– 1 vanilkový cukr

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Vyšlehejte vejce s cukrem.
  2. Mouku, vanilkový cukr, prášek do pečiva a špetku soli si promíchejte zvlášť. Potom postupně přidávejte k pěně z vejce smíchané s cukrem.
  3. Plech o velikosti 20 × 30 si vyložte pečícím papírem a trochu pomažte olejem.
  4. Korpus pečte 10 minut na 200 stupňů.
  5. Nyní si připravte krém. Smíchejte veškerý cukr s tvarohem. Potom si vyšlehejte zvlášť smetanu. Přidejte smetanu k tvarohové směsi.
  6. Nyní si těsto překrojte na polovinu. Můžete se zbavit nevzhledných okrajů.
  7. Na jeden piškotový plát naneste vrstvu krému. Přiklopte druhým plátem. Navrstvěte zbytek krému a nožem uhlaďte. Zasypte kakaem.

Mňam!

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: kaifzona.ru



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.