Gurmánský vepřový pekáč

  • Příprava
    10 min.
  • Vaření
    25 min.
  • Porcí
    2
  • Zhlédnutí
    1 741




Minulý týden mi kamarádka ukázala, co navařila pro své chlapy o víkendu. Okamžitě jsem si ptala recept, protože u nás doma podobné recepty zbožňujeme.

Celá rodina jsme si pochutnali…

Byla to opravdu šmakotina 🙂

Přesvědčte se sami…

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 500 g krkovičky nakrájené na kousky
  • 1 kg brambor (nakrájených)
  • 2 větší cibule nakrájené

Na marinádu:

  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíci hořčice
  • 1 lžičku worcesterské omáčky
  • 1 lžičku medu
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl, pepř, vegeta

Takto budeme v receptu postupovat:

  • Všechny přísady na marinádu smícháme a krkovičku dáme marinovat alespoň 2 hodiny před pečením.
  • Plech na pečení vymažeme trochou oleje a navrstvíme na něj nařezané brambory, cibuli a ochutíme solí a pepřem.
  • Potom přidáme masíčko is marinádou a vložíme do vyhřáté trouby.
  • Pečeme při teplotě 190 stupňů asi 1 hodinu, případně déle, tak, aby maso bylo dostatečně upečené. Prvních 30 minut můžeme péct pod alobalem.
  • Podle potřeby podlijeme

Máme hotovo!

Mňam!

Přejeme Vám dobrou chuť!

zdroj: postila.ru/post/62176734

Vyzkoušejte také:

Bramborový hrnec s kuřecím masem: Jednoduchý a rychlý oběd, který si všichni pochvalovali!
Je mnohem chutnější než z cukrárny: sušenky řezy nemají chybu!



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.