Ta nejchutnější hovězí svíčková s cibulí, nakládanou okurkou a žampiony

  • Příprava
    8 min.
  • Vaření
    17 min.
  • Porcí
    2
  • Zhlédnutí
    1 393




Marně přemýšlíte, čím překvapit chuťové buňky své rodiny? Zkuste se inspirovat s námi a připravte nenáročné, ale skvělé jídlo-báječně chutnou svíčkovou se žampiony.

Dokonalou chuť jídla zajišťuje i víno, které recept obsahuje

Množství surovin si určíte sami podle toho, pro kolik strávníků hodláte vařit.

Budeme potřebovat následující ingredience:

– Svíčkovou
– Cibuli
– Bílé víno
– Papriku
– Nakládané okurky is nálevem
– Hladkou mouku
– Sůl
– Koření
– Žampiony
– Hovězí vývar

1)

Svíčkovou nakrájíme na kousky.

2)

V hrnci si rozpálíme větší množství oleje. Maso na něm smažíme, než se zatáhne.

3)

Lehce maso zaprášíme moukou.

4)

Nakrájíme si na malé kousky papriku, žampiony a okurky.

5)

K zataženému masu přidáme cibuli, papriku, okurky a houby.

6)

Podlijte bílým vínem.

7)

Přidejte hovězí vývar. Měkké maso vyjmeme a šťávu vydusíme na tuk.

Můžeme ještě zahustit moukou, osolíme, opepříme a pořádně provaříme.

Máme hotovo.

Mňam!

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: receitas.globo.com/estrogonofe-de-carne-4ea96095175c927046000012.ghtml

Vyzkoušejte také:

Moravské šnečky mě naučila moje maminka už před lety a od té doby je dělám pořád: Manžel mě za ně vychválil k nebesům
Toto je výborný koláček, ze kterého nepřiberete ani gram a sní se téměř okamžitě: Zdravý fitness kokosový dort!



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.