Jednoduchý a rychlý recept na mleté ​​masíčko: Chutnější recept asi ani neznám!

  • Příprava
    9 min.
  • Vaření
    17 min.
  • Porcí
    4
  • Zhlédnutí
    1 394




Dnes jsme si pro vás připravili opravdu výborný recept na mleté ​​masíčko, který si určitě zamilujete.

My jsme si ho tedy pořádně oblíbili a už teď se neumíme dočkat, až ho připravíme znovu.

Připravte si i vy tuto dobrotu a uvidíte, že nebudete litovat!

Pro přípravu tohoto receptu budeme potřebovat tyto ingredience:

  • 500 g mletého masa (vepřové, hovězí)
  • 3 vejce
  • 1 středně velká cibule
  • 200 g tvrdého sýra (Eidam, Gouda, Ementál)
  • 150 ml polotučného mlék
  • 200 g polohrubé mouky
  • sůl, pepř podle potřeby

Takto budeme v receptu postupovat:
  1. Připravíme si mleté ​​maso. Lze použít vepřové, případě hovězí nebo směs obou masa.
  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Přidáme ji k mletému masu a dobře vše promícháme.
  3. Doplníme 1 vejcem, osolíme a opepříme podle chuti.
  4. Opět přepracujeme a necháme chvíli stát. Potom na papíře na pečení vyválíme plát, který založíme strouhaným sýrem. Plát zabalíme do role, pomáháme si přitom pečícím papírem.
  5. Nyní masovou roli zabalíme do pečicího papíru a uložíme na 3 hodiny do mrazničky ztuhnout, protože pak se nám bude lépe krájet na plátky.
  6. Ze 2 vajec, mléka a mouky vytvoříme hladké těsto.
  7. Vyjmeme roli z mrazničky a nakrájíme ji na plátky. Jednotlivé kousky obalíme v těstíčku.
    Obalené kousky role opečeme na pánvi na rostlinném oleji dozlatova. Kdo má horkovzdušnou fritézu, může použít i ji. Lze smažit i v obyčejné fritéze.
  8. Jakmile jsou masné role hotové, poklademe je na papírový ubrousek, aby do sebe vtáhl přebytečný tuk.
Video recept:

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: youtube.com

Vyzkoušejte také tyto recepty:

Nepečený sušenkový dezert s jemným pudinkem
Z těchto „LETNÝCH ŘEZNŮ“ jsem nepřibrala ani gram a chutnají fantasticky! Vyzkoušejte výborný, osvědčený recept!


    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *