„CUKETOVÁ SKVĚLÁ PANVIČKA“ s těstovinami, houbami a luxusní hořčicovou zálivkou!

  • Příprava
    9 min.
  • Vaření
    22 min.
  • Porcí
    1
  • Zhlédnutí
    1 418




Pokud jste si i vy letos donesli z lesa pořádné úlovky v podobě hub, můžete je využít v přípravě tohoto receptu.

Doplnit ho můžete také cuketou z vlastní zahrádky, které se letos urodilo opravdu hodně.

Tento pokrm je vhodný jako oběd nebo lehká večeře, protože jeho příprava sestává jen z pár jednoduchých kroků.

Tyto ingredience budeme potřebovat:

  • 5 větších hub
  • 3 kusy cukety
  • 1 cibulka
  • 500 g fusilli těstovin
  • sůl, pepř, petržel
  • olej
  • 1 dl smetany na vaření
  • 2 lžičky hořčice
  • 2 lžíce škrobu

Takto budeme postupovat:

  • Cibule a houby se nasekají a cuketa se nakrájí na kroužky bez loupání.
  • Opečeme cibuli s trochu oleje, přidáme houby a cuketu, poté dochutíme se solí, pepřem a pepřem, přidáme petržel. Pokud zelenina nepustí dost šťávy, podlijeme vodou.
  • Těstoviny uvaříme podle návodu.
  • Do zeleninové směsi přidáme smetanu, škrob a hořčici, povaříme cca 10 minut a vmícháme těstoviny.

Máme hotovo.

Mňam!

Přejeme Vám dobrou chuť!

Nezapomeňte dát LIKE na naši Facebook stránku pro ty nejlepší recepty pro každý den.

zdroj: receptneked.hu



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *