Skvělé knedlíčky od babičky z Moravy: Ze staršího pečiva připravené již během pár minut!
-
Příprava5 min.
-
Vaření12 min.
-
Porcí2
-
Zhlédnutí1 476
Jaterní knedlíčky v jarní polévce jsou vynikající záležitostí. Jejich příprava může být zdlouhavá a pro hospodyňky, které nemají kuchařské umění úplně v malíčku, náročná.
Troufáte si? 🙂
Vyzkoušejte si proto s námi způsob vaření knedlíků, který je trochu jiný, než znáte.
Příprava je velmi jednoduchá, protože se knedlíky vaří vcelku v potravinářské fólii.
Jejich chuť je vynikající a uklizená kuchyně Vám také udělá radost.
Navíc náplně můžete vždy měnit dle libosti.
Tyto ingredience budeme potřebovat:
– 6 housek namočených ve vodě
– 2 jemně nasekané cibule
– Sádlo
– Nasekanou petrželku
– 6 vajec
– Sůl, pepř, pepř podle chuti
Takto budeme postupovat:
- Vše smíchejte v míse. Naplňte směsí potravinářskou fólii do tvaru válce a konce zafixujte.
- Vařte rovnou v polévce, dokud nejsou hotové.
- Máme hotovo! Dobrou chuť!
- Na těchto knedlících si prostě musí pochutnat každý!
Určitě si také pochutnají!
Máme hotovo!
Mňam!
Nezapomeňte dát LIKE na naši Facebook stránku pro ty nejlepší recepty pro každý den.
zdroj: csontnelkul.blogspot.com
Vyzkoušejte také:
Fajnovoučká, zapečená kuřecí prsíčka v bramborové placke se smetanovým dresinkem a zeleninou!
Zázrak přírody, o kterém se vůbec nemluví: Detoxikují Vaše tělo a uzdravují také ledvinové kameny. Zde jsou 3 recepty černé ředkvičky hodné zlata!
Leave a Review