Skvělé knedlíčky od babičky z Moravy: Ze staršího pečiva připravené již během pár minut!

  • Příprava
    5 min.
  • Vaření
    12 min.
  • Porcí
    2
  • Zhlédnutí
    1 476




Jaterní knedlíčky v jarní polévce jsou vynikající záležitostí. Jejich příprava může být zdlouhavá a pro hospodyňky, které nemají kuchařské umění úplně v malíčku, náročná.

Troufáte si? 🙂

Vyzkoušejte si proto s námi způsob vaření knedlíků, který je trochu jiný, než znáte.

Příprava je velmi jednoduchá, protože se knedlíky vaří vcelku v potravinářské fólii.

Jejich chuť je vynikající a uklizená kuchyně Vám také udělá radost.

Navíc náplně můžete vždy měnit dle libosti.

Tyto ingredience budeme potřebovat:

– 6 housek namočených ve vodě
– 2 jemně nasekané cibule
– Sádlo
– Nasekanou petrželku
– 6 vajec
– Sůl, pepř, pepř podle chuti

Takto budeme postupovat:

  • Vše smíchejte v míse. Naplňte směsí potravinářskou fólii do tvaru válce a konce zafixujte.
  • Vařte rovnou v polévce, dokud nejsou hotové.
  • Máme hotovo! Dobrou chuť!
  • Na těchto knedlících si prostě musí pochutnat každý!

Určitě si také pochutnají!

Máme hotovo!

Mňam!

Nezapomeňte dát LIKE na naši Facebook stránku pro ty nejlepší recepty pro každý den.

zdroj: csontnelkul.blogspot.com

Vyzkoušejte také:

Fajnovoučká, zapečená kuřecí prsíčka v bramborové placke se smetanovým dresinkem a zeleninou!
Zázrak přírody, o kterém se vůbec nemluví: Detoxikují Vaše tělo a uzdravují také ledvinové kameny. Zde jsou 3 recepty černé ředkvičky hodné zlata!


    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *