Oblíbené vepřové masíčko s česnekem, hořčicí a zeleninou na jednom pekáči: Prudce návykový recept, který jsme si zamilovali!
-
Příprava7 min.
-
Vaření14 min.
-
Porcí2
-
Zhlédnutí1 401
Existuje nepřeberné množství marinád a omáček. Každý máme vychytanou tu svoji nejoblíbenější.
Někdy se však stane, že ať dochucujeme, jak dochucujeme, nakonec je všechna šťavnatost a křehkost masa pryč.
Dnes si proto ukážeme skvělou omáčku z hořčice, která masu dodává tu správnou křehkost a chuť.
Zatím ani netušíte, jak moc si pochutnáte.
Budeme potřebovat následující ingredience:
- 700 g vepřového masa
- 1 lžíce hořčice
- 4 stroužky česneku
- 1 kelímek smetany
- 0,5 l vody
- čerstvá petrželka
- olej
- sůl
- pepř
Takto budeme v receptu postupovat:
- Maso osolte a opepřete. Krátce osmažte na rozpáleném oleji. Tak 5 minut.
- Potom přilijte vodu a duste 20 minut pod pokličkou.
- Potom přemístěte směs do pekáče.
- Smíchejte hořčici, smetanu, prolisovaný česnek, petrželku.
- Směsí maso zalijte. Pečeme na 180 stupňů po dobu 20 minut.
Mňam!
Máme hotovo!
Přejeme Vám dobrou chuť!
zdroj: csaladireceptkonyv.hu/print/2054
Leave a Review