Masová roládka se sýrem, zakysanou smetanou a bylinkami

  • Příprava
    9 min.
  • Vaření
    13 min.
  • Porcí
    3
  • Zhlédnutí
    1 349




Milujete chuť masných pokrmů? Potom vám dnešní recept jde přímo do rány.

Propečená a šťavnatá roláda je bezkonkurenčně neodolatelná.

Navíc její příprava je více, než jednoduchá.

Uvidíte, že na vašem stole bude často zajímat čestné místo a členové vaší rodiny se po ní budou moci utlouct.

Neváhejte a připravte ji ještě dnes.

Všichni si pochutnáte. Rozhodně.

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 80 dkg kuřecích prsou
  • 20 dkg slaniny
  • 15 dkg strouhaného sýra
  • sůl
  • pepř
  • petržel na chuť
  • 4 lžíce zakysané smetany
  • 3 lžíce mouky/ hladká
  • 2 vejce

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Maso nakrájíme na malé kostičky. Osolíme, opepříme, ochutíme a necháme odpočinout. Zakysanou smetanu smícháme s vejci, moukou, solí, pepřem, petrželkou a 10 dkg strouhaného sýra.
  2. Nakrájené maso přidáme do směsi.
  3. Formu na srnčí záda vysteleme slaninou tak, aby okraje přečnívaly.
  4. Naplňte masovou směsí. Přečnívající okraje dejte přes vršek masové směsi.
  5. V předehřáté troubě na 170 stupňů pečeme 40 minut. Nakonec zasypeme sýrem a dopečeme tak, aby se roztavil.

Mňam!

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: hircenter.net



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.